Email to Activate my subscriptions not being sent or getting through-Why?  

  RSS

Crystal
Reputable Cat
Joined:11 months  ago
Posts: 428
26/09/2017 8:26 pm  

Marc, I subscribed to some discussions but didn't get the e-mails to activate them. Still waiting. I checked what account I had it going to. What Do I do? I will accept help from anyone with answers.


xmizzanituhx liked
ReplyQuote
xmizzanituhx
Estimable Cat Moderator
Joined:9 months  ago
Posts: 228
26/09/2017 8:31 pm  

Crystal,

Have you checked your Spam folder? I have a lot of regular mail dumped into the Spam folder from time to time.

~ Anita


ReplyQuote
Crystal
Reputable Cat
Joined:11 months  ago
Posts: 428
26/09/2017 8:50 pm  

Anita, I thought of that and Zilch-nada-nothing. Good idea though. Just checked Trash-nothing. What do suppose is going on here?


ReplyQuote
xmizzanituhx
Estimable Cat Moderator
Joined:9 months  ago
Posts: 228
26/09/2017 11:20 pm  

Hmm that's weird. Is your internet connection good? Is it possible that there was a glitch when you subscribed to the topic that it didn't trigger the system to send you an email to confirm? Did you check all of your tabs? I use Gmail, and sometimes emails get sent to the wrong tab. I have my Primary, Social, and Promotions tab. If those don't work then I'm out of ideas :-/

~ Anita


ReplyQuote
Medran
Estimable Cat Admin
Joined:11 months  ago
Posts: 120
11/10/2017 8:47 pm  

Oh no not sure what's happening there. 🙁

Did you manage to get them again?


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register